اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 19 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

تفاوت کوپن با کالابرگ الکترونیکی چیست؟

خط قرمزد در تولید مواد غذایی، سلامت مردم است

شیراز- ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه خط قرمز در تولید و توزیع محصولات غذایی سلامت مردم است اظهار داشت: با کسانی که بخواهند در این عرصه سلامت مردم را مخدوش سازند برخورد قاطع می شود.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 آبان 1395ساعت انتشار : 13:2:24
شیراز- ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه خط قرمز در تولید و توزیع محصولات غذایی سلامت مردم است اظهار داشت: با کسانی که بخواهند در این عرصه سلامت مردم را مخدوش سازند برخورد قاطع می شود.