اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 31 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 31 فروردين ماه 1403 ساعت: 7:1:55

افزایش ماندگاری مواد غذایی و رفع بوی نامطبوع یخچال‌ با نانومواد

افزایش ماندگاری مواد غذایی و رفع بوی نامطبوع یخچال‌ با نانومواد

یکی از شرکت‌های صنعتی با استفاده از گرانول‌های حاوی نانومواد، خواص آنتی‌باکتریال در یخچال‌ فریزر را ایجاد کردند و این امر منجر به رفع بوی نامطبوع و افزایش زمان ماندگاری میوه و سبزیجات در یخچال شده است.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 بهمن 1398ساعت انتشار : 12:0:53
یکی از شرکت‌های صنعتی با استفاده از گرانول‌های حاوی نانومواد، خواص آنتی‌باکتریال در یخچال‌ فریزر را ایجاد کردند و این امر منجر به رفع بوی نامطبوع و افزایش زمان ماندگاری میوه و سبزیجات در یخچال شده است.