اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 17 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

۵ راهکار افزایش مصرف آبزیان/ تیلاپیا کم‌کیفیت و بی‌خاصیت است

۵ راهکار افزایش مصرف آبزیان/ تیلاپیا کم‌کیفیت و بی‌خاصیت است

مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان ایران با تشریح راهکارهای افزایش سرانه مصرف آبزیان، گفت: تیلاپیا یکی از بی‌خاصیت‌ترین و کم کیفیت‌ترین ماهی‌هاست.

منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 شهریور 1394ساعت انتشار : 14:33:12
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان ایران با تشریح راهکارهای افزایش سرانه مصرف آبزیان، گفت: تیلاپیا یکی از بی‌خاصیت‌ترین و کم کیفیت‌ترین ماهی‌هاست.