اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 19 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

خطر ابتلا به سرطان با نوشیدن کم آب

خطر ابتلا به سرطان با نوشیدن کم آب

یک متخصص تغذیه گفت: بهبود عملکرد بزاق دهان با مصرف به اندازه آب، افزایش کارایی و بهبود عملکرد سیستم گوارش را به دنبال دارد.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 مهر 1395ساعت انتشار : 9:52:34
یک متخصص تغذیه گفت: بهبود عملکرد بزاق دهان با مصرف به اندازه آب، افزایش کارایی و بهبود عملکرد سیستم گوارش را به دنبال دارد.