اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 4 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 3 خرداد ماه 1403 ساعت: 19:0:10

میزان مصرف عوامل خطر تغذیه ای ایرانیان اعلام شد

میزان مصرف عوامل خطر تغذیه ای ایرانیان اعلام شد

تهران - ایرنا - نتایج طرح ملی مشترک تعیین میزان دریافت نمک و سدیم، قند و انواع روغن و چربی با تاکید بر اسیدهای چرب ترانس و اشباع اعلام شد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 دی 1395ساعت انتشار : 9:42:25
تهران - ایرنا - نتایج طرح ملی مشترک تعیین میزان دریافت نمک و سدیم، قند و انواع روغن و چربی با تاکید بر اسیدهای چرب ترانس و اشباع اعلام شد.