اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:47

برگزاری دومین همایش توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا

برگزاری دومین همایش توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - دومین همایش توسعه کیفیت راهبردی فراگیر سلامت غذا در تاریخ 28 اردیبهشت 95 با شعار بهبود تغذیه، ضامن سلامتی برگزار می شود.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 بهمن 1394ساعت انتشار : 14:42:19
صنایع غذایی> اقتصاد غذا - دومین همایش توسعه کیفیت راهبردی فراگیر سلامت غذا در تاریخ 28 اردیبهشت 95 با شعار بهبود تغذیه، ضامن سلامتی برگزار می شود. به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، فرشید شکرخدایی نایب رئیس انجمن و دبیراجرایی همایش ضمن اعلام خبر فوق افزود: نياز روزافزون جامعه به غذای سالم و ایمن، يکي از مهمترين موضوعاتی است که توجه دولتمردان، انديشمندان ومحققان را به خود معطوف داشته است. دراين راستا، لزوم استفاده بهينه از منابع غذايي موجود و به کارگيري روش هاي مطلوب نگهداري و پیشگیری از ضايعات بي رويه محصولات کشاورزي، تأمين منابع جديد غذايي، بسته بندي مناسب به منظور حفظ و بهبود کيفيت محصولات و ...، از جمله مواردي است که اهميت آن بر هيچکس پوشيده نيست. وی خاطرنشان کرد: رشد و توسعه جوامع وپيشرفت علوم و صنعت، سبب پيدايش عادات و سبک هاي نوين غذايي شده، به گونه اي که نياز به تنوع محصولات و پيدايش فرآورده هاي جديد غذايي و مکمل های غذايي به شکل روز افزوني احساس مي شود. شکرخدایی گفت: انجمن مديريت کيفيت ايران با همراهي سازمان ها ،انجمن های تخصصی،شرکت هاي داخلي با بهره گيري از نقطه نظريات کارشناسان و اساتيد دانشگاهي "دومين همايش توسعه کيفيت ، راهبردي فراگير در سلامت غذا" را 28 اردیبهشت ماه سال 1395 با شعار بهبود تغذیه،ضامن سلامتی در محل سالن همايش های اسناد و کتابخانه ملی با اجرای پنلهای تخصصی ،کارگاه آموزشی، ارائه تجربیات موفق شرکت ها، برگزاری مسابقه عکاسی و تجلیل از بزرگان توسعه کیفیت در صنعت غذا با اهداف زیر برگزار مي نمايد.محورهای همایش:* نقش توسعه استانداردها در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی. * تجربیات موفق در ارتقاء و پایداری کیفیت*تغذیه مناسب ضامن سلامت جامعه*نقش سازمان های نظارتی در ارتقای سلامت غذا.* توسعه فناوری نوین در صنعت غذا.* اهمیت زنجیره تامین و توزیع در حفظ و پایداری کیفی مواد غذایی. *جایگاه استقرار سیستم های مدیریتی در صنعت غذا.*تاثیر برچسب گذاری (چراغ راهنما) در ارتقای آگاهی مصرف کنندگان.* سیستم های ارتباط با مشتری و رضایت مندی مشتریان.* نقش توسعه کيفيت در اقتصاد