اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 19 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 19 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:8

با امضای تفاهم نامه ای بین سازمان غذا و دارو و انجمن آبلیمو- تمامی آبلیموهای موجود در بازار با مشارکت انجمن آبلیمو پایش مستمر می شود

با امضای تفاهم نامه ای بین سازمان غذا و دارو و انجمن آبلیمو- تمامی آبلیموهای موجود در بازار با مشارکت انجمن آبلیمو پایش مستمر می شود

مواد غذایی> اقتصاد غذا - با امضای تفاهم نامه ای بین سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران تمامی آبلیموهای موجود در بازار با مشارکت انجمن آبلیمو پایش مستمر می شود.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 بهمن 1398ساعت انتشار : 12:0:5
مواد غذایی> اقتصاد غذا - با امضای تفاهم نامه ای بین سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران تمامی آبلیموهای موجود در بازار با مشارکت انجمن آبلیمو پایش مستمر می شود.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، با پیگیری های جدی انجمن آبلیمو، در جلسه ای با حضور دکتر محمد حسین عزیزی مدیر کل  امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و دکتر رویا جعفری شاهی دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران و همچنین معاونان و کارشناسان سازمان غذا و دارو تفاهم نامه همکاری در خصوص پایش مستمر در سطح تولید و عرضه در سراسر کشور و ارتقاء سطح ایمنی و سلامت محصول آبلیمو به امضای طرفین رسید.گفتنی است با امضای این تفاهم نامه بخشی از تصدی گری های دولت به بخش خصوصی واگذار می شود  وانجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران می تواند با استفاده از این تفاهم نامه به عنوان بازوی اجرایی سازمان غذا و دارو به افزایش سلامت و ایمنی محصول آبلیمو و همچنین در زمینه معرفی و برخورد با متخلفان کمک کند.