اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 21 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

کاهش سهم گوشت قرمز در سبد خانواده‌های اصفهانی

کاهش سهم گوشت قرمز در سبد خانواده‌های اصفهانی

معاون توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، گفت: سرانه مصرف گوشت قرمز گوسفندی به ازای هر نفر در استان اصفهان ۱۰ کیلوگرم و نیاز سالیانه ۵۳ هزار تن بوده، اما سرانه مصرف گوشت قرمز گوساله دو کیلوگرم به ازای هر نفر و نیاز سالیانه ۱۱ هزار تن است.

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 بهمن 1402ساعت انتشار : 11:1:4