اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 15 مهر ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 14 مهر ماه 1403 ساعت: 19:2:47

اجرای طرح کشاورزی پایدار سبب کاهش 35 درصدی مصرف آب در حوضه دریاچه ارومیه شده است

اجرای طرح کشاورزی پایدار سبب کاهش 35 درصدی مصرف آب در حوضه دریاچه ارومیه شده است

مدیر طرح ملی حفاظت از تالابهای ایران گفت: با اجرای طرح 'همکاری در احیای دریاچه ارومیه از طریق مشارکت جوامع محلی در استقرار کشاورزی پایدار و حفاظت از تنوع زیستی' از مصرف آب در بخش کشاورزی در حوضه این دریاچه به میزان 35 درصد کاسته شده است.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 آذر 1394ساعت انتشار : 19:9:8
مدیر طرح ملی حفاظت از تالابهای ایران گفت: با اجرای طرح 'همکاری در احیای دریاچه ارومیه از طریق مشارکت جوامع محلی در استقرار کشاورزی پایدار و حفاظت از تنوع زیستی' از مصرف آب در بخش کشاورزی در حوضه این دریاچه به میزان 35 درصد کاسته شده است.