اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 3 آذر ماه 1396
آخرین به روز رسانی:
جمعه 3 آذر ماه 1396 ساعت: 14:7:47

رییس هیات مدیره نان های صنعتی، حجیم ونیمه حجیم تهران:- 14درصد نان مصرفی تهرانی ها صنعتی است / 500 میلیون یورو ارز کشور برای طرح نان صنعتی به هدر رفت

رییس هیات مدیره نان های صنعتی، حجیم ونیمه حجیم تهران:- 14درصد نان مصرفی تهرانی ها صنعتی است / 500 میلیون یورو ارز کشور برای طرح نان صنعتی به هدر رفت

صنایع غذایی> اقتصاد غذا – یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان 5-2 آذرماه توسط کانون هماهنگی دانش، صنعت وبازار زنجیره گندم، آرد و ناندر تهران برگزار می شود.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 آبان 1396ساعت انتشار : 16:22:18
صنایع غذایی> اقتصاد غذا – یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان 5-2 آذرماه توسط کانون هماهنگی دانش، صنعت وبازار زنجیره گندم، آرد و نان در تهران برگزار می شود.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، مهدی خان محمدی رییس هیات مدیره انجمن نان های صنعتی، حجیم و نیمه حجیم استان تهران ضمن اعلام خبر فوق افزود:177 شرکت داخلی وخارجی متشکل از 38 شرکت خارجی در فضایی نزدیک به 15 هزار متر مربع در بخشهای ماشین سازان خارجی و داخلی، بهبود دهنده های نان، کارخانجات آرد و تولید کنندگان نان در نمایشگاه امسال حضور دارند.وی با اشاره به رشد توسعه مصرف نان های صنعتی در کشور گفت: حدود 14درصد نان مصرفی کشور به صورت صنعتی، حجیم و نیمه حجیم تولید می شود که این میزان در تهران بیشتر است  به طوری که در منطقه شمیرانات 55درصد نان مصرفی به صورت صنعتی، حیم ونیمه حجیم مصرف تولید شده است.خان محمدی خاطر نشان کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار بود 40 درصد نان کشور به صورت صنعتی تولید شود که متاسفانه باید گفت که طرح دولت مبنی بر ایجاد واحدهای 20 تنی نان صنعتی به بدترین شیوه اجرا شد و عملا از 34 واحد احداث شده تنها 3-4 واحد فعال است.رییس هیات مدیره انجمن نان های صنعتی، حجیم و نیمه حجیم تهران تصریح کرد: متاسفانه 500 میلیون یورو ارز تخصیص داده شده به طرح کارخانجات نان صنعتی 20 تنی به صورت دقیق مصرف نشد  و عملا به دلیل خرید ماشین آلات گران قیمت اروپایی و احداث واحدها در شهرستانهای کوچک و بدون مطالعه، این سرمایه ها به درستی مورد استفاده قرار نگرفت.وی بیان اینکه کیفیت نانهای صنعتی، حجیم و نیمه حجیم طی سالهای اخیر بهبود یافته است گفت: اقدامات گسترده ای برای بهبود کیفیت نان درکشور انجام شده که ازآن جمله می توان به احداث دانشگاه نان، آکادمی ملی نان و آموزشگاه های نان در کشور اشاره کرد.