اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 9 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 9 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:9

ویژگی‌های غذای سالم چیست؟

ویژگی‌های غذای سالم چیست؟

غذای خوب، غذایی است که ترکیب آن موافق با نیازهای بدن باشد و درعین حال سالم و بدون آلودگی‌ به مصرف انسان رسیده باشد. تغذیه نادرست همیشه از کمبود مواد مغذی حاصل نمی‌شود، بلکه در بسیاری از موارد، غذای خوب و کافی با دست انسان به غذای آلوده یا بی‌ارزش و بالاخره زیانبخش تبدیل می‌شود.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 دی 1394ساعت انتشار : 9:53:4
غذای خوب، غذایی است که ترکیب آن موافق با نیازهای بدن باشد و درعین حال سالم و بدون آلودگی‌ به مصرف انسان رسیده باشد. تغذیه نادرست همیشه از کمبود مواد مغذی حاصل نمی‌شود، بلکه در بسیاری از موارد، غذای خوب و کافی با دست انسان به غذای آلوده یا بی‌ارزش و بالاخره زیانبخش تبدیل می‌شود.