اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 شهريور ماه 1404 ساعت: 9:0:28

کاهش خطر سکته دوم با پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای

کاهش خطر سکته دوم با پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای

طبق یافته های یک مطالعه جدید، رژیم غذایی مدیترانه ای که مملو از میوه، سیزیجات، ماهی و غذاهای غیرفرآوری شده است، موجب کاهش ریسک حمله قلبی و سکته در افراد مبتلا به بیماری قلبی می شود.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 6:7:29
طبق یافته های یک مطالعه جدید، رژیم غذایی مدیترانه ای که مملو از میوه، سیزیجات، ماهی و غذاهای غیرفرآوری شده است، موجب کاهش ریسک حمله قلبی و سکته در افراد مبتلا به بیماری قلبی می شود.