اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 1 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 1 خرداد ماه 1403 ساعت: 7:0:51

لزوم تهیه مواد غذایی با منشاء گیاهی فقط از مراکز معتبر

لزوم تهیه مواد غذایی با منشاء گیاهی فقط از مراکز معتبر

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای تهیه حلیم و شله زرد که در ماه رمضان مصرف بیشتری دارد فقط به مراکز معتبر که مجوز های لازم را از اصناف و وزارت بهداشت دارند مراجعه کنند.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 خرداد 1396ساعت انتشار : 11:22:35
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای تهیه حلیم و شله زرد که در ماه رمضان مصرف بیشتری دارد فقط به مراکز معتبر که مجوز های لازم را از اصناف و وزارت بهداشت دارند مراجعه کنند.