اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 3 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 3 خرداد ماه 1403 ساعت: 19:0:10

فساد کمتر مواد لبنی با تحقیق روی ترکیب میکروبی شیرخام

فساد کمتر مواد لبنی با تحقیق روی ترکیب میکروبی شیرخام

یافته‌های یک مطالعه جدید در مجله mBio(1)، نشان می‌دهد که این امکان وجود دارد تا شرکت‌های مواد غذایی بتوانند کیفیت محصولات لبنی خود را بهبود بخشند. محققان کشف کرده‌اند که باکتری‌های موجود در شیرخام پس از انجام مرحله فرآوری شیر تبدیل به باکتری‌هایی بسیار متنوع می‌شوند که با توجه به فصل متفاوت هستند.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 شهریور 1395ساعت انتشار : 12:57:19