اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 9 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 9 فروردين ماه 1403 ساعت: 12:1:53

کمیسیون کشاورزی خواستار پیگیری تخلف دولت در کاهش تعرفه واردات ۸ کالای اساسی شد + سند

کمیسیون کشاورزی خواستار پیگیری تخلف دولت در کاهش تعرفه واردات ۸ کالای اساسی شد + سند

مواد غذایی> تصویب کاهش تعرفه واردات 8 کالای اساسی، حساس و ضروری در هیئت وزیران به پیشنهاد معاون اجرایی رئیس جمهور، اعتراضات جامعه کشاورزی را به همراه داشت.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 بهمن 1395ساعت انتشار : 23:7:19
مواد غذایی> تصویب کاهش تعرفه واردات 8 کالای اساسی، حساس و ضروری در هیات وزیران به پیشنهاد معاون اجرایی رئیس جمهور، اعتراضات جامعه کشاورزی  را به همراه داشت.این مصوبه ضد تولید و علیه بخش کشاورزی  که با برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای خوداتکایی در تضاد است، باعث کاهش تعرفه واردات 5 تا 50 درصد برخی محصولات کشاورزی شده و  زمینه باز شدن دوزاره واردات به کشور را فراهم میکند.کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی امروز جلسه ای درباره "نرخ خرید تضمینی و کاهش تعرفه واردات کالای اساسی" تشکیل داد و  با تهیه نامه ای از هیئت رئیس مجلس خواستار بررسی و تهیه گزارش قصور و تخلف از قوانین از سوی دولت در این خصوص شد.در این نامه آمده است، بر اساس مصوبه هیأت محترم دولت نرخ تعرفه محصولات کشاورزی برای سال 1396 با کاهش شدید مواجه شده و با تقویت واردات و کاهش شدید وضعیت نسبی و رقابتی کالاهای کشاورزی تولیدی کشور، که موجب مشکلات بسیاری برای تولیدکنندگان بخش کشاورزی خواهد شد، این اقدام دولت، کم‌توجهی به قوانین مختلف از جمله قانون افزایش بهره‌وری، بخش کشاورزی و منابع طبیعی، قانون تجمیع وظایف بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی و قانون برنامه پنجم توسعه محسوب می‌شود. لذا درخواست بررسی و تهیه گزارش قصور و تخلف از قوانین از سوی هیأت محترم دولت و وزارت جهادکشاورزی بر اساس ماده 236 آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی را داریم.این نامه به امضای علی‌محمد شاعری رئیس کمیسیون کشاورزی،‌ جلال محمودزاده، علی‌اکبری،‌ وقفچی،‌ بختیاری، افضلی، نماینده طارم، علمدار و سایر اعضای کمیسیون کشاورزی رسیده است.به گزارش تسنیم، بر اساس تصویب اخیر هیات وزیران، نرخ انواع برنج سفید و قهوه‌ای از حقوق ورودی 32 درصد به 5 درصد، کره از 20 درصد به 5 درصد، گوشت قرمز گوسفندی از 26 درصد به 5 درصد، لپه از 15 درصد به 10 درصد، لوبیای قرمز از 10 درصد به 5 درصد، لوبیای چیتی از 32 درصد به 5 درصد، لوبیای چشم بلبلی از 55 درصد به 5 درصد و موز از 26 درصد به 5 درصد کاهش یافت.