اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:52

چرا ایرانی‌ها 10 سال زودتر سکته می‌کنند؟

چرا ایرانی‌ها 10 سال زودتر سکته می‌کنند؟

به گفته دکتر کامران باقری لنکرانی، کم‌تحرکی، مصرف بی‌رویه نمک و چربی، چاقی، استعمال دخانیات و در مجموع رژیم نامناسب غذایی عواملی برای حرکت به سمت سکته‌های مغزی محسوب می‌شوند؛ در حالی که همه این موارد در جامعه ما رو به افزایش است، به‌ویژه چاقی که در دو دهه گذشته در کشور دو برابر شده و این زنگ خطری برای افزایش سکته‌های مغزی به حساب می‌آید.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 مهر 1394ساعت انتشار : 14:49:11
به گفته دکتر کامران باقری لنکرانی، کم‌تحرکی، مصرف بی‌رویه نمک و چربی، چاقی، استعمال دخانیات و در مجموع رژیم نامناسب غذایی عواملی برای حرکت به سمت سکته‌های مغزی محسوب می‌شوند؛ در حالی که همه این موارد در جامعه ما رو به افزایش است، به‌ویژه چاقی که در دو دهه گذشته در کشور دو برابر شده و این زنگ خطری برای افزایش سکته‌های مغزی به حساب می‌آید.