به گفته دکتر کامران باقری لنکرانی، کمتحرکی، مصرف بیرویه نمک و چربی، چاقی، استعمال دخانیات و در مجموع رژیم نامناسب غذایی عواملی برای حرکت به سمت سکتههای مغزی محسوب میشوند؛ در حالی که همه این موارد در جامعه ما رو به افزایش است، بهویژه چاقی که در دو دهه گذشته در کشور دو برابر شده و این زنگ خطری برای افزایش سکتههای مغزی به حساب میآید.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 مهر 1394ساعت انتشار : 14:49:11به گفته دکتر کامران باقری لنکرانی، کمتحرکی، مصرف بیرویه نمک و چربی، چاقی، استعمال دخانیات و در مجموع رژیم نامناسب غذایی عواملی برای حرکت به سمت سکتههای مغزی محسوب میشوند؛ در حالی که همه این موارد در جامعه ما رو به افزایش است، بهویژه چاقی که در دو دهه گذشته در کشور دو برابر شده و این زنگ خطری برای افزایش سکتههای مغزی به حساب میآید.