اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 21 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

ارزش ۳۶ میلیون دلاری صادرات کنسرو ماهی/ موانع تامین سوخت صیادان فراسرزمینی برطرف شد

ظرفیت تولید جوجه بومی در آذربایجان‌غربی به ۲۲۵ هزار قطعه می‌رسد + فیلم

ارومیه- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ظرفیت تولید سالانه استان در زمینه جوجه بومی بین ۱۲۵ تا ۲۲۵ هزار قطعه است که بنا برنیاز بازار و میزان متقاضی، تولید شده و در بازار توزیع می شود.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 بهمن 1402ساعت انتشار : 14:0:51