اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 8 مهر ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 7 مهر ماه 1403 ساعت: 19:0:19

فناوری که مصرف گلوتن را برای بیماران مبتلا به سلیاک مجاز می کند

فناوری که مصرف گلوتن را برای بیماران مبتلا به سلیاک مجاز می کند

تهران – ایرنا – محققان دانشگاه آلبرتا کانادا با استفاده از زرده تخم مرغ موفق به تولید مکملی شده اند که امکان استفاده گلوتن را به بیماران مبتلا به سلیاک می دهد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 تیر 1394ساعت انتشار : 0:2:50
تهران – ایرنا – محققان دانشگاه آلبرتا کانادا با استفاده از زرده تخم مرغ موفق به تولید مکملی شده اند که امکان استفاده گلوتن را به بیماران مبتلا به سلیاک می دهد.