اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 4 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:8

دمای لازم برای سالم‌سازی مواد غذایی در مقابل کرونا

دمای لازم برای سالم‌سازی مواد غذایی در مقابل کرونا

ایسنا نوشت: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص فرآیند تولید و آماده سازی محصولات غذایی صنعتی، به افراد توصیه کرد تا حد امکان از خرید مواد غذایی روباز و سنتی در زمان شیوع ویروس کووید-۱۹ خودداری کنند.

منبع خبر : خبر آنلاین - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 فروردین 1399ساعت انتشار : 12:0:52
ایسنا نوشت: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص فرآیند تولید و آماده سازی محصولات غذایی صنعتی، به افراد توصیه کرد تا حد امکان از خرید مواد غذایی روباز و سنتی در زمان شیوع ویروس کووید-۱۹ خودداری کنند.