اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 10 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 10 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:2:9

نان پیتزایی؛ یک شام یا عصرانه خوشمزه

نان پیتزایی؛ یک شام یا عصرانه خوشمزه

نان پیتزایی یکی از انواع خوشمزه نان‌های خانگی است که از تریکب خمیر نان با مواد پیتزا تهیه می‌شود و نوعی فست فود خانگی و سالم است. نان یکی از قدیمی‌ترین غذا‌هایی است که بشر در گذشته آن را تهیه کرده است. نان همچنین در سراسر دنیا یک ماده غذایی حیاتی و غذای اصلی محسوب می‌شود. در تهیه نان از نمک، مخمر، روغن، آب و در بعضی موارد از برخی ادویه‌های مخصوص نیز استفاده می‌کنند. پخت نان سبک‌ها و روش‌های گوناگونی دارد که در نقاط مختلف جهان متفاوت است. برای تهیه نان معمولا از آرد گندم استفاده می‌کنند؛ زیرا میزان گلوتن آن بسیار زیاد است و باعث اسفنجی شدن و تردی نان می‌شود. در ایران انواع نان‌های سنتی مانند لواش، بربری، سنگک و تافتون طبخ می‌شود، درحالی‌که در کشور‌های خارجی معمولا از نان‌هایی مانند نان تست استفاده می‌شود که برش‌های نازکی دارند. نان پیتزایی نوعی نان خانگی است که از ترکیب خمیر با مواد پیتزا تهیه می‌شود و به همین دلیل طعم پیتزا دارد و برای کودکانی که علاقه زیادی به فست فود دارند، یک غذای خوشمزه و سالم خانگی است. درست کردن این نان پیتزایی بسیار ساده است و نیاز به صرف زمان زیاد و یا استفاده از فر ندارد. اگر دوست دارید این نان پیتزایی خوشمزه را همراه با ما تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. مواد لازم

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 اسفند 1402ساعت انتشار : 17:0:57