اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 14 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 14 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 11:0:20

زیاد پیتزا نخورید

زیاد پیتزا نخورید

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت هرمزگان گفت: اسیدهای چرب مفید در ماهی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 دی 1394ساعت انتشار : 14:17:37
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت هرمزگان گفت: اسیدهای چرب مفید در ماهی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.