اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 4 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 4 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 12:1:7

آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید

آب کتری و سماور را بیش از یک بار نجوشانید

متخصص تغذیه بیان کرد: در آب چندبار جوشیده غلظت نیترات بیشتر می‌شود و سلامت مصرف‌کننده را به خطر می‌اندازد.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 اسفند 1395ساعت انتشار : 1:32:52
متخصص تغذیه بیان کرد: در آب چندبار جوشیده غلظت نیترات بیشتر می‌شود و سلامت مصرف‌کننده را به خطر می‌اندازد.