خوراکیهایی که عوارض ناشی از اشعه UV را کاهش میدهند/ چند توصیه تغذیهای مهم برای روزهای گرم
یک متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به بیان توصیههایی تغذیهای برای در امان ماندن از عوارض ناشی از گرمای هوا و تابش اشعه UV پرداخت و گفت: مصرف هندوانه و انواع آلو به عنوان آنتی اکسیدانهای بسیار قوی در دفع مواد مضری که ممکن است بر اثر تابشه اشعه UV در بدن ما ایجاد شود موثرند.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 مرداد 1404ساعت انتشار : 11:25:37