وضعیت تغذیه زائران در مکه و مدینه/ طبخ ۶ هزار پرس غذا در هر وعده
۵۶ نفر کادر اجرایی و باتجربه در آشپزخانه های الافندیه و خمری شهرهای مکه مکرمه و مدینه منوره به صورت شبانه روزی فعالیت میکنند و در هر وعده غذایی در حال حاضر نزدیک به ۶هزار پرس غذا را در هر وعده طبخ میکنند. به گزارش ایلنا از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ تدارکات و تغذیه زائران عمره مفرده یکی از مهمترین دغدغه های سازمان حج و زیارت می باشد که توانسته این مهم را به بهترین نحو عملیاتی کند. وجود ۲ آشپزخانه متمرکز با ایمنی کامل و وسایلی بهداشتی ، وجود اقلام تدارکاتی مناسب با بهترین کیفیت ، حضور آشپزها و کادر تغذیه ای زبده و فرآیند طبخ به همراه انتقال به هتل ها از جمله مهمترین اقدامات اجرایی در این حوزه می باشد.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 بهمن 1403ساعت انتشار : 16:25:29