اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 18 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

هر چه پنیر سفت‌تر باشد، کلسیم بیشتری دارد/ این نوع پنیرها را بیشتر مصرف کنید، چون نگهدارنده ندارند/ کاغذ روی پنیرهای ظرفی چه فایده‌ای دارد؟

هر چه پنیر سفت‌تر باشد، کلسیم بیشتری دارد/ این نوع پنیرها را بیشتر مصرف کنید، چون نگهدارنده ندارند/  کاغذ روی پنیرهای ظرفی چه فایده‌ای دارد؟

به گفته متخصص علوم و صنایع غذایی، به‌طور کلی پنیرهای سفت و سخت که دارای بافت متراکم‌تری هستند به دلیل آبگیری بیشتر میزان شیر بیشتر و کلسیم بالاتری دارند. ضمن اینکه محصولات لبنی پاستوریزه هرچه تاریخ مصرف کوتاه تری داشته باشند، احتمال استفاده از مواد نگهدارنده در آن‌ها به کمترین میزان می رسد.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 شهریور 1404ساعت انتشار : 9:0:10