اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 9 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 9 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:0:20

چاقی، ریسک ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد

چاقی، ریسک ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد

رییس مرکز تحقیقات بیماری‌های کلیوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مصرف بیش از اندازه چای، شکلات کاکائویی و سبزیجات با برگ سبز موجب بالا رفتن اگزالات می‌شود و بالا بودن اگزالات در ادرار، افراد را در معرض خطر بیشتر ابتلا به سنگ کلیه قرار می‌دهد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 اسفند 1395ساعت انتشار : 8:47:18
رییس مرکز تحقیقات بیماری‌های کلیوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مصرف بیش از اندازه چای، شکلات کاکائویی و سبزیجات با برگ سبز موجب بالا رفتن اگزالات می‌شود و بالا بودن اگزالات در ادرار، افراد را در معرض خطر بیشتر ابتلا به سنگ کلیه قرار می‌دهد.