اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 20 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

استاندار ایلام: ارزیابی کیفیت نان در استان باید بطور مستمر انجام شود

استاندار ایلام: ارزیابی کیفیت نان در استان باید بطور مستمر انجام شود

ایلام - ایرنا - استاندار ایلام خواستار تشکیل کمیته نظارت بر تولید آرد و نان شد و گفت: این کمیته متشکل از نمایندگانی از سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره استاندارد، تعزیرات حکومتی، فرمانداری ها و مراکز بهداشت تشکیل و بطور مستمر کیفیت نان ارائه شده به شهروندان را بررسی کند.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 دی 1396ساعت انتشار : 7:0:59
ایلام - ایرنا - استاندار ایلام خواستار تشکیل کمیته نظارت بر تولید آرد و نان شد و گفت: این کمیته متشکل از نمایندگانی از سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره استاندارد، تعزیرات حکومتی، فرمانداری ها و مراکز بهداشت تشکیل و بطور مستمر کیفیت نان ارائه شده به شهروندان را بررسی کند.