اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 20 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:33

شرایط دسترسی 6.1 میلیون یمنی به غذا بحرانی شد

شرایط دسترسی 6.1 میلیون یمنی به غذا بحرانی شد

تازه ترین گزارش فائو نشان می دهد که از مجموع 12.9 میلیون نفر یمنی مبتلا به نا امنی غذایی، 6.1 میلیون نفر در وضعیت "اضطراری" و 6.8 میلیون نفر دیگر نیز در شرایط "بحرانی" از لحاظ دسترسی به غذا قرار دارند که این امر از افزایش 21 درصدی وخامت اوضاع یمن در مقایسه با سال گذشته میلادی حکایت دارد.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 تیر 1394ساعت انتشار : 17:47:19
تازه ترین گزارش فائو نشان می دهد که از مجموع 12.9 میلیون نفر یمنی مبتلا به نا امنی غذایی، 6.1 میلیون نفر در وضعیت "اضطراری" و 6.8 میلیون نفر دیگر نیز در شرایط "بحرانی" از لحاظ دسترسی به غذا قرار دارند که این امر از افزایش 21 درصدی وخامت اوضاع یمن در مقایسه با سال گذشته میلادی حکایت دارد.     به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران(ایانا) به نقل از دفتر نمایندگی فائو در ایران، بر اساس آخرین گزارش ماهانه منتشر شده توسط سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با عنوان «شاخص بهای غذا» و نسخه جدید گزارش سه ماهه «چشم انداز زراعت و وضعیت غذا»، پیش بینی می شود در سال 2015 میزان تولید غلات در منطقه خاورمیانه در مقایسه با شرایط خشکسالی سال گذشته در پی رشد 18 درصدی تولید غلات در ترکیه اندکی بهبود بیابد.   بنابراین گزارش، گزارش، ادامه درگیری ها در منطقه تاثیر شدیدی بر بخش کشاورزی خواهد گذاشت و ادامه این روند موجب خواهد شد تا کشورهای عراق، یمن و سوریه با یک «بحران فزاینده انسانی» رو به رو شوند.   پیش بینی می شود، میزان تولید غلات در جهان در سال 2015 به دو هزار و 527 میلیون تن برسد که این رقم نشان دهنده کاهش 1.1 درصدی در مقایسه با میزان تولید سال 2014 است، حال آنکه در ماه گذشته میلادی (ژوئن) فرایند تولید نسبتا بهبود داشت است.   بنا بر این گزارش، شاخص بهای غذا در ماه ژوئن در مقایسه با ماه مه به میزان 0.9 درصد کاهش داشته است. به طوری که این شاخص با رسیدن به عدد 165.1 واحد از کاهش 21 درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حکایت دارد، حال آنکه این رقم کمترین سطح از سپتامبر سال 2009 بدین سو محسوب می شود.   افت شاخص بهای غذای فائو به طور عمده ناشی از کاهش 6.6 درصدی قیمت شکر و نزول 4.1 درصدی قیمت محصولات لبنی است که با کاهش بهای روغن پالم و گندم نیز پیوند خورده است. بالا رفتن تقاضای جهانی غذای دام به ویژه در برزیل، چین و ایالات متحده نیز منجر به تقویت قیمت دانه های درشت غلات از جمله ذرت شده است.   گزارش فائو همچنین هشدار می دهد که روند قیمت جهانی و چشم انداز مطلوب تولید غلات نباید پوشاننده نا امنی غذایی در مناطق بحران زده جهان شود.   فائو در پایان تاکید می کند که 34 کشور بحران زده در جهان از جمله 28 کشور آفریقایی، هم اکنون میزبان تعداد قابل توجهی از پناهندگان بوده که به شدت نیازمند دریافت کمک های غذایی هستند.   ارسال خبر: مهدی انصاری جوینی