نتایج یک مطالعه بالینی جدید نشان میدهد که مصرف منظم گردو میتواند با کاهش التهاب در بدن، از پیشرفت سرطان روده بزرگ جلوگیری کند. گردو یکی از مغزهای پرخاصیت و پرمصرف در رژیم غذایی انسان است که به دلیل ترکیب منحصربهفردی از اسیدهای چرب امگا-۳، پروتئین، آنتیاکسیدانها و ویتامینها، فواید زیادی برای سلامت دارد. مصرف منظم گردو میتواند به کاهش التهاب، بهبود عملکرد مغز، تقویت سلامت قلب و کاهش کلسترول کمک کند. همچنین مطالعات جدید نشان دادهاند که ترکیبات زیستفعال موجود در گردو، بهویژه پلیفنولهایی مانند الگیتانینها، با تأثیر بر میکروبیوتای روده میتوانند در پیشگیری از برخی سرطانها از جمله سرطان روده بزرگ نقش مؤثری ایفا کنند. پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه کانتیکت در آمریکا طی یک تحقیق بالینی، تاثیر مصرف گردو را بر کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه که در مجله تخصصی Cancer Prevention Research منتشر شده، نشان میدهد که ترکیبات موجود در گردو میتوانند به مهار فرآیندهای التهابی و سرطانی در بدن کمک کنند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 مرداد 1404ساعت انتشار : 14:25:37