اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 8 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 8 خرداد ماه 1403 ساعت: 19:0:57

95 درصد گوشت مرغ تولیدی در چهارمحال و بختیاری بدون آنتی بیوتیک است

95 درصد گوشت مرغ تولیدی در چهارمحال و بختیاری بدون آنتی بیوتیک است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: هم اینک 95 درصد گوشت مرغ تولیدی در این استان فاقد آنتی بیوتیک است.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 خرداد 1395ساعت انتشار : 14:27:33
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: هم اینک 95 درصد گوشت مرغ تولیدی در این استان فاقد آنتی بیوتیک است.