اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 16 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 16 شهريور ماه 1404 ساعت: 12:3:6

دانه کینوا، نان گندم را خوش‌طعم‌تر می‌کند

دانه کینوا، نان گندم را خوش‌طعم‌تر می‌کند

افزودن ۵۰ درصد آرد کینوا به آرد گندم و استفاده از بهبوددهنده، می‌تواند بافت، طعم و ارزش تغذیه‌ای نان را به شکل چشمگیری ارتقا دهد.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 مرداد 1404ساعت انتشار : 21:0:45