اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 17 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

چشیدن طعم آثار فرهنگی در صد و دهمین سالگرد تاسیس موزه ملی چین

چشیدن طعم آثار فرهنگی در صد و دهمین سالگرد تاسیس موزه ملی چین

موزه ملی چین در صد و دهمین سالگرد تاسیس، برای معرفی بیشتر آثار باستانی این کشور از مواد غذایی استفاده کرد.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 تیر 1401ساعت انتشار : 9:0:52
موزه ملی چین در صد و دهمین سالگرد تاسیس، برای معرفی بیشتر آثار باستانی این کشور از مواد غذایی استفاده کرد.