اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 14 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

آغاز کشت کنجد در حاجی‌آباد

چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟

به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، معمولا در صنعت، سفیده و زرده از پوسته تخم مرغ، جدا و در فرآیند دمایی پاستوریزه و جداگانه بسته‌ بندی و عرضه می‌شوند. اما روشی خانگی وجود دارد که می‌ توان تخم‌ مرغ را بدون این‌ که از پوسته اش در آوریم، پاستوریزه کنیم که در آن صورت می‌ توان از تخم‌ مرغ به صورت خام نیز در غذاها استفاده کرد!

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1404ساعت انتشار : 6:25:18