اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 9 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 9 فروردين ماه 1403 ساعت: 19:0:56

کاهش نرخ کاکائو و افزایش بهای قهوه و شکر در بورس نیویورک

کاهش نرخ کاکائو و افزایش بهای قهوه و شکر در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - نرخ قهوه در پایان هفته گذشته در بورس نیویورک افزایش یافت، دست اندرکاران معامله قهوه نسبت به احتمال پررونق شدن بازار این محصول درآینده نزدیک چندان خوش بین نبودند.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 خرداد 1397ساعت انتشار : 12:0:3
مواد غذایی> اقتصاد غذا - نرخ قهوه در پایان هفته گذشته در بورس نیویورک افزایش یافت، دست اندرکاران معامله قهوه نسبت به احتمال پررونق شدن بازار این محصول درآینده نزدیک چندان خوش بین نبودند.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، چنانچه قیمت تحویل در ماه ژوئیه هم چنان رو به افزایش رود و از نرخ های پایین ماه فاصله گیرد، به نرخ های پایین ماه آوریل، حد پایین معاملات بعدی خواهد بود.در تحولی دیگر نرخ کاکائو برای تحویل در ژوئیه کاهش داشت، زیرا برمیزان فروش این محصول افزوده شد اما سرمایه گذاران نسبت به بروز نشانه هایی از کم رونق شدن بازار آن توجه چندانی نکردند. نرخ پایان معاملات کاکائو در هفته پیش بالاتر از میانگین متحرک بیست روزه آن بود.در تحولی دیگر نرخ شکر برای تحویل در ژوئیه به تدریج افزایش یافت. چنانچه قیمت ماه ژوئیه هم چنان رو به افزایش رود، نقطه بالای قیمت آن هر پوند 13.03 سنت خواهد بود. نرخ پایان معاملات هفته پیش پایین تر از میانگین متحرک بیست روزه هر پوند 11.66 سنت بود.