اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:57

سالانه بیش از ۶۰ هزار تن گوشت قرمز در اصفهان تولید می‌شود

سالانه بیش از ۶۰ هزار تن گوشت قرمز در اصفهان تولید می‌شود

اصفهان- مسئول کمیته دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: سالانه بیش از ۶۰ هزار تن گوشت قرمز و ۱۶۵ هزار تن گوشت سفید مرغ در اصفهان تولید می‌شود.

منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 دی 1394ساعت انتشار : 16:42:33
اصفهان- مسئول کمیته دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: سالانه بیش از ۶۰ هزار تن گوشت قرمز و ۱۶۵ هزار تن گوشت سفید مرغ در اصفهان تولید می‌شود.