اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:1:55

افت کیفیت نان در تهران/ نیمی از نانواها آزادپز شده اند

افت کیفیت نان در تهران/ نیمی از نانواها آزادپز شده اند

رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران می گوید نزدیک به نیمی از نانوایان عضو این اتحادیه، آزادپز شده اند. این موضوع بر خلاف دستورالعمل دولت است که می گوید باید تنها 20 درصد نانواها، نان بانرخ آزاد بپزند.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 فروردین 1395ساعت انتشار : 15:52:19
رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران می گوید نزدیک به نیمی از نانوایان عضو این اتحادیه، آزادپز شده اند. این موضوع بر خلاف دستورالعمل دولت است که می گوید باید تنها 20 درصد نانواها، نان بانرخ آزاد بپزند.