اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 شهريور ماه 1404 ساعت: 15:0:41

مصرف لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می‌دهد

مصرف ماست و دوغ سبب تشدید سرماخوردگی می‌شود

متخصص طب سنتی با اشاره به تغذیه مناسب هنگام ابتلا به آنفلوآنزا گفت: مصرف ماست و دوغ هنگام سرماخوردگی سبب تشدید بیماری می‌شود.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 دی 1394ساعت انتشار : 11:49:31
متخصص طب سنتی با اشاره به تغذیه مناسب هنگام ابتلا به آنفلوآنزا گفت: مصرف ماست و دوغ هنگام سرماخوردگی سبب تشدید بیماری می‌شود.