اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 23 مرداد ماه 1397
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 23 مرداد ماه 1397 ساعت: 12:3:8

کاهش نرخ های کاکائو، قهوه، آب پرتقال و افزایش بهای شکر در بورس نیویورک

کاهش نرخ های کاکائو، قهوه، آب پرتقال و افزایش بهای شکر در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات بورس نیویورک در روز سه شنبه مورخ هشتم مه نرخ شکر برای تحویل در ژوئیه با 0.25 سنت افزایش به هر پوند 11.57 سنت رسید.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 7:0:4
مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات بورس نیویورک در روز سه شنبه مورخ هشتم مه نرخ شکر برای تحویل در ژوئیه با 0.25 سنت افزایش به هر پوند 11.57 سنت رسید.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، نرخ پایان معاملات شکر به نرخ بالای فصلی آن نزدیک تر شد زیرا در بازار کمبودهای پوششی وجود داشت.در ضمن قیمت قهوه برای تحویل در ژوئیه با 0.12 سنت کاهش به هر پوند 119.55 سنت تنزل یافت. نرخ پایان معاملات قهوه به نرخ پایین فصل جاری نزدیک تر شد. کارشناسان برآورد می کنند روند نزولی قیمت قهوه در هفته جاری شتاب می گیرد زیرا بازار این محصول کم رونق است.از قیمت کاکائو نیز در بورس مذکور 81 دلار کاسته شد و هر تن 2767 دلار به فروش رفت. قیمت کاکائو در پایان معاملات به نرخ های پایین فصلی نزدیک بود. از قیمت پنبه نیز 0.32 سنت کاسته شد و هر پوند 85.67 سنت معامله گردید. نرخ آب پرتقال برای تحویل در ژوئیه با 0.1 سنت کاهش به هر پوند 1.636 دلار رسید که به نرخ پایین فصلی نزدیک بود. فروش های سوداگرانه عاملی کاهنده برای نرخ آب پرتقال محسوب می شد. در شرایط کنونی بازار آب پرتقال با مازاد خرید مواجه شده است و به اصلاح قیمت نیاز دارد.