اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 8 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 8 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:0:57

نکات مهم کرونایی هنگام پخت و پز مواد غذایی

نکات مهم کرونایی هنگام پخت و پز مواد غذایی

رییس انجمن تغذیه ایران برخی نکات مهم در خصوص پخت و پز مواد غذایی جهت پیشگیری از انتقال کروناویروس را توضیح داد.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 اسفند 1398ساعت انتشار : 7:0:55
رییس انجمن تغذیه ایران برخی نکات مهم در خصوص پخت و پز مواد غذایی جهت پیشگیری از انتقال کروناویروس را توضیح داد.