اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 19 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

گوجه فرنگی را کباب نکنید!

گوجه فرنگی را کباب نکنید!

نتایج برخی از تحقیقات نشان می دهد احتمال سرطان زا بودن قسمت های سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ داده اند، وجود دارد.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 اسفند 1395ساعت انتشار : 5:2:56
نتایج برخی از تحقیقات نشان می دهد احتمال سرطان زا بودن قسمت های سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ داده اند، وجود دارد.