اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 9:0:47

مدیرعامل شرکت دانش بنیان تروند زعفران:/-در کشاورزی امروز باید به سمت تولید محصولاتی حرکت کنیم تا با کمترین مصرف آب بیشترین بازده را داشته باشیم

مدیرعامل شرکت دانش بنیان تروند زعفران:/-در کشاورزی امروز باید به سمت تولید محصولاتی حرکت کنیم تا با کمترین مصرف آب بیشترین بازده را داشته باشیم

کشاورزی > مهندس محسن احتشام با توجه به نزدیکی روز جهانی غذا گفت که بایستی با تغییرات و تحولات محیط زیست، بنگاههای تجارت و تولید ما نیز تغیر کند و گرنه چاره ای جز نابودی وجود ندارد و هر سازمانی که بروز نشود مطمئنا نابود می شود.

منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 مهر 1395ساعت انتشار : 12:27:20
کشاورزی > مهندس محسن احتشام با توجه به نزدیکی روز جهانی غذا گفت که بایستی با تغییرات و تحولات محیط زیست، بنگاههای تجارت و تولید ما نیز تغیر کند و گرنه چاره ای جز نابودی وجود ندارد و هر سازمانی که بروز نشود مطمئنا نابود می شود.این صادر کننده کشور افزود: در بحث صنعت غذا با توجه به تغییرات آب و هوایی و جوی بایستی به سمتی حرکت کنیم که ارزش آب و محیط زیست را بیشتر بدانیم و به سمت تولید کالاهای پر منفعت و پر مزیت برویم، کالاهایی که با توجه به مصرف آب کمتر بتوانند منفعت بیشتر و بالاترین بهره وری را برای ما داشته باشند.وی تصریح کرد : از طرفی بایستی سعی شود که ضایعات در صنعت غذا کاهش یابد، در بسیاری از فرآورده ها و محصولات کشاورزی به دلیل روشهای سنتی و عملی نبودن و دانش بنیان نبودن ضایعات بالایی را شاهد هستیممدیرعامل تروند زعفران ادامه داد : بنابراین باید به سمت تولید غذاهایی برویم که بالاترین دانایی را داریم، در واقع بایستی پنجره دانایی را به سمت محصولات جدید باز کنیم و با دانایی به دارایی برسیم.گفتنی است شعار امسال روز جهانی غذا از طرف فائو ” آب و هوا در حال تغییر است ، غذا و کشاورزی هم می بایست دچار تغییر شود .” می باشدمنبع:اگروفودنیوز