اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:1:6

مصرف بیش از حد شیرینی‌های قنادی و ماکارونی باعث کبد چرب می‌شود

مصرف بیش از حد شیرینی‌های قنادی و ماکارونی باعث کبد چرب می‌شود

یک دستیار تخصصی طب سنتی گفت: مصرف بیش از حد غذاهای غلیظ مانند کله پاچه، ماکارونی، لازانیا، پاستا، بامیه، فست فودها، برنج و شیرینی‌های قنادی در بروز کبد چرب موثر است.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 مهر 1394ساعت انتشار : 11:32:29
یک دستیار تخصصی طب سنتی گفت: مصرف بیش از حد غذاهای غلیظ مانند کله پاچه، ماکارونی، لازانیا، پاستا، بامیه، فست فودها، برنج و شیرینی‌های قنادی در بروز کبد چرب موثر است.