چرا باید آبمیوه را پس از باز شدن حداکثر تا ۴ روز مصرف کنیم؟
آبمیوه یکی از نوشیدنیهای محبوب و پرطرفدار در میان خانوادههاست؛ بهویژه به دلیل طعم دلنشین و ارزش غذایی آن. آبمیوه یکی از نوشیدنیهای محبوب و پرطرفدار در میان خانوادههاست؛ بهویژه به دلیل طعم دلنشین و ارزش غذایی آن. اما بر روی بسیاری از بستهبندیهای آبمیوه یک هشدار مهم دیده میشود: «پس از باز شدن، ظرف ۴ روز مصرف شود.» شاید برای برخی مصرفکنندگان این پرسش پیش بیاید که اگر این زمان را رعایت نکنیم چه اتفاقی میافتد و چرا چنین محدودیتی وجود دارد؟ پاسخ این پرسش به دنیای نامرئی میکروارگانیسمها و تغییرات شیمیایی درون نوشیدنی بازمیگردد. رشد میکروارگانیسمها؛ مهمترین تهدید
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 مرداد 1404ساعت انتشار : 21:0:36