بحث در مورد اینکه روغنهای گیاهی را جایگزین روغنهای پخت و پز کنیم، به موضوعی جنجالبرانگیز در دنیای تغذیه تبدیل شده است. روغن زیتون به عنوان طلای مایع معرفی شده است و با مطالعاتی که این ادعاها را تأیید میکنند به دلیل فواید سلامتی متنوع آن مانند بهبود سلامت قلب و کاهش التهاب، مورد استقبال قرار گرفته است. با این حال، یک متخصص تغذیه و مشاور سازمان جهانی بهداشت (WHO) میگوید: وقتی صحبت از تحقیقات درباره روغن زیتون به میان میآید، بیشتر آنها در گروه افراد نسبتاً مرفه یا با رژیم غذایی سالم (رژیم غذایی مدیترانهای) انجام میشود، چیزی که باید در مورد نتایج این تحقیقات در نظر گرفته شود.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1404ساعت انتشار : 17:25:31