اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:2:36

کاهش ۵۰ درصدی خطر مرگ زودهنگام با رژیم پروتیینی پایه گیاهی

کاهش ۵۰ درصدی خطر مرگ زودهنگام با رژیم پروتیینی پایه گیاهی

تهران- ایرنا- نتیجه یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنان یائسه‌ای که گزینه‌های پروتیینی پایه گیاهی را به جای گوشت در رژیم غذایی خود می‌گنجانند، تقریبا ۵۰ درصد کمتر احتمال دارد که دچار مرگ زودرس شوند.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 اسفند 1399ساعت انتشار : 11:0:31
تهران- ایرنا- نتیجه یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنان یائسه‌ای که گزینه‌های پروتیینی پایه گیاهی را به جای گوشت در رژیم غذایی خود می‌گنجانند، تقریبا ۵۰ درصد کمتر احتمال دارد که دچار مرگ زودرس شوند.