اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 14 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

پخت و پز در ظروف نچسب؛ مفید یا مضر

پخت و پز در ظروف نچسب؛ مفید یا مضر

کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، با اشاره به مطالعات صورت گرفته به تشریح اثرات ظروف نچسب بر سلامت و ایمن بودن یا نبودن آشپزی با آنها پرداخت.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 خرداد 1404ساعت انتشار : 12:25:27
کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، با اشاره به مطالعات صورت گرفته به تشریح اثرات ظروف نچسب بر سلامت و ایمن بودن یا نبودن آشپزی با آنها پرداخت.