اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:3:39

اعلام نرخ منطقی، شاه کلید ارتقای کیفیت نان

اعلام نرخ منطقی، شاه کلید ارتقای کیفیت نان

تهران - ایرنا - سرپرست مرکز پژوهش های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران می گوید، با وجود اینکه برخی رسانه‌ها در مصاحبه با کارشناسان از مصرف زیاد نمک در پخت نان به دلیل بی‌کیفیتی گندم تولید داخل انتقاد کرده اند، اما بررسی ها نشان می دهد که کیفیت گندم امسال نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1396ساعت انتشار : 16:27:18
تهران - ایرنا - سرپرست مرکز پژوهش های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران می گوید، با وجود اینکه برخی رسانه‌ها در مصاحبه با کارشناسان از مصرف زیاد نمک در پخت نان به دلیل بی‌کیفیتی گندم تولید داخل انتقاد کرده اند، اما بررسی ها نشان می دهد که کیفیت گندم امسال نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.