اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:1:43

غنی‌سازی نان لواش با ویتامین «دی»

غنی‌سازی نان لواش با ویتامین «دی»

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از آغاز مطالعات بر روی سه نان سنتی برای غنی‌سازی آنها با ویتامین D خبر داد و توضیحاتی درمورد کاربرد جوش شیرین در پخت نان ارائه کرد.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 آذر 1394ساعت انتشار : 10:5:26
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از آغاز مطالعات بر روی سه نان سنتی برای غنی‌سازی آنها با ویتامین D خبر داد و توضیحاتی درمورد کاربرد جوش شیرین در پخت نان ارائه کرد.