اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 18 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 18 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 11:1:52

کاهش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف این مواد غذایی

کاهش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف این مواد غذایی

شفا آنلاین>تغذیه>طبق یک تحقیق جدید، افرادی که به طور منظم از محصولات لبنی پرچرب استفاده می کنند در مقایسه با افراد مصرف کننده محصولات لبنی کم چرب، کمتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 فروردین 1395ساعت انتشار : 18:13:31
شفا آنلاین>تغذیه>طبق یک تحقیق جدید، افرادی که به طور منظم از محصولات لبنی پرچرب استفاده می کنند در مقایسه با افراد مصرف کننده محصولات لبنی کم چرب، کمتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند.