اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 10 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 10 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 12:1:55

سوخاری کردن یک عادت غذایی غلط است

سوخاری کردن یک عادت غذایی غلط است

متخصصان تغذیه معتقدند برای سرخ کردن مواد غذایی بهتر است از حرارت ملایم و مدت زمان کوتاه استفاده شود.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 شهریور 1396ساعت انتشار : 16:38:11
متخصصان تغذیه معتقدند برای سرخ کردن مواد غذایی بهتر است از حرارت ملایم و مدت زمان کوتاه استفاده شود.